UngdomsLån

Går du og drømmer om en ny iPhone eller en ferie sydpå, men mangler pengene her og nu kan du ansøge om et lån og betale det tilbage lidt af gangen.

Det er normalt svært for unge at låne penge i dag, da ungdomslån ikke er noget der de fleste tilbyder, faktisk er det ved at være standard at man skal være 25 år gammel for at ansøge om et lån i dag. Heldigvis er der stadig en håndfuld låneselskaber der tilbyder ungdoms lån og lån under 25 til dem der endnu ikke har nået det rigtige ciffer på deres sygesikring og vi har her samlet et varieret udvalg af de muligheder der er at vælge mellem.

Det er super simpelt og tager kun få minutter at ansøge om et ungdomslån, du skal blot klikke på det foretrukne låneselskab du finder på listen herunder og derefter udfylde dine ønsker til lån samt dine oplysninger. Du vil herefter blive automatisk kreditvurderet og efterfølgende modtage en sms eller e-mail med de fornødne oplysninger. Du vil modtage pengene inden for kort tid, dette varierer fra låneudbyder til låneudbyder, men de hurtigste tilbyder lånet udbetalt inden for en time.

Du kan bruge listen herunder til at sammenligne dine låne muligheder samt priser og vilkår for de forskellige låneudbydere.

Share