Svært ved at få et lån?

svært ved at få et lånPå Lanpenge.dk har vi nu modtaget så mange henvendelser fra folk der får afslag på deres ansøgning om at låne penge samt mange der slet ikke prøver at ansøge om et lån, at vi nu vil give en hurtig forklaring på hvem der kan få et forbrugslån og hvem der ikke kan.

 • Din alder!

I Danmark er man myndig som 18 årig og derved under normale omstændigheder også gammel nok til at få lov at låne penge, men pga. for mange unge der ikke har vist sig ansvarsbevidste nok til at overholde deres betalingsfrister på deres lån, har mange udlånsvirksomheder valgt at hæve denne grænse til 20 år.
Og ønsker du et lån på over 40.000 skal du ofte være fyldt 25 år da mange af de forbrugslån der bliver udstedt, er lån uden sikkerhed.

 • Din bopæl!

Hvis du ønsker at låne penge gennem de partnere du finder på vores side skal du have bopælspligt i Danmark, dvs. Danmark, Færøerne og Grønland.

 • Indkomst!

Udlånsvirksomhederne kigger ikke på hvilket job du har, men hvilken indkomst du har og det betyder at faktisk ikke behøver at have et job for at få et lån.
Så hvis du ønsker et mindre lån der kræver en lav indkomst kan du faktisk blive godkendt selvom du er på overførselsindkomst eller på dagpenge, men du SKAL altid kunne dokumentere din indkomst uanset hvad.

 • Gæld!

Du må have alt den gæld du vil når du ansøger om mindre forbrugslån, men du vil ALDRIG kunne blive godkendt låneansøger hvis du har dit navn registreret i RKI eller debitor registreret.
ved større lån kan du risikere afslag hvis du har anden gæld der er for høj i forhold til din indkomst uanset om du står i RKI eller ej.

Så kort opsummeret kan du få et mindre forbrugslån (under 40.000) hvis du bor i Danmark, er fyldt 20 år, har en form for indkomst og kan dokumentere denne og IKKE står i RKI eller debitorregisteret.
Hvis du ønsker et større lån (over 40.000) skal du bo i Danmark, være fyldt 25 år, have den rette indkomst (jo større indkomst jo større lån) og begrænset gæld i forhold til indkomst.
Ved ansøgning om de større lån kan det være en god ide at være flere ansøgere, da indkomst og troværdighed/sikkerhed stiger.

Denne tekst er skrevet 28-09-2011 og er en ansvarsfri vejledning. Bemærk! Regler o.lign. kan være ændret efter denne dato.

Share

  3 comments for “Svært ved at få et lån?

 1. thomas lange
  27. oktober 2011 at 13:10

  det er fordi jeg har prøve at låne penge flere gange uden held selvom jeg har et fastejob og det er snart jul så derfor vil jeg meget gerne låne penge på 25000 kr så vi kan feje julen med rigtig glæde
  og kærligt.så jeg beder jer låne mig penge så jeg kan opfylde børnenes ønske.

 2. Danberg
  29. oktober 2011 at 17:29

  Spændende artikel, der giver et godt overblik over de indflydelsesrige faktorer.
  Der er ingen tvivl om at alder og indkomst er to væsentlige områder, for langt de fleste lånefirmaer online.

  Hvis man har problemer med at låne, eller gerne vil have billigere lån, er det altid en god idé at søge flere steder på én gang. Specielt fordi lånetilbud er uforpligtende.
  Det vil i hvert fald forbedre ens muligheder.

 3. Søren Thorning Petersen
  12. marts 2012 at 09:17

  D. 120312.

  Jeg ønsker at låne så jeg kan betale mine andre lån ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *