Privatlån

Kort om privatlån:
Et privatlån er ikke hvad det lyder af, nemlig lån mellem private, men derimod
den mere kendte lånetype der er kaldet forbrugslån.

Du vil også kunne genkende navnet hvis du kigger efter blankolån eller kontantlån, alle dækker de over danskernes mest hyppige lånemetode nemlig lån uden sikkerhed.
Og det er netop derfor privatlån bliver brugt mere og mere, for tænk at du ved et par klik med musen og en underskrift kan få lov at låne penge helt uden at skulle
stille noget som sikkerhed eller overhovedet at møde op nogle steder.
Det er blevet så nemt at låne penge at det er gået hen og blevet almindeligt hvis man har et privatlån.

Derimod som navnet lyder er det en lånetype der henvender sig til privatpersoner, dvs. at hvis du ønsker at låne penge som selvstændig skal du over i erhvervslån eller en tur i banken.
Du kan dog godt få et privatlån og selv stoppe pengene i din virksomhed, men dette er yderst risikofyldt og må stærkt frabedes.

Værd af vide om privatlån:
Når du ansøger om et privatlån hos os er det kun dig og den pågældende låneudbyder der ved du ansøger om lånet, dine oplysninger bliver ssl-krypteret og hemmeligholdt, medmindre du underskriver låneaftalen og faktisk låner pengene.

Renten på privatlån er matchende de samme som du kan finde i dit eget pengeinstitut, vi gør det bare meget nemmere at få dem ind på kontoen og vi spørger ikke ind til hvad du ønsker at bruge dine penge på.

For at kunne blive godkendt til et privatlån er der nogle enkelte krav du skal kunne opfylde og hvis ikke du kan opfylde disse krav, kan du ligeså godt lade være med at ansøge om lånet.

Som ansøger skal du:

  • være minimum 18 år gammel
  • være bosiddende i Danmark, Grønland eller Færøerne
  • kunne dokumentere indtægt
  • IKKE være registreret i RKI eller lignende.

Kan du opfylde disse krav er det bare at finde den låneudbyder der passer til dine behov, oppe i vores oversigt – Bemærk du kan få et privatlån hos alle de låneudbydere vi tilbyder her på siden.
Se listen over lånetilbud her: Klik her for Lån

Share