Lån til efterårsferie

Efterårsferien nærmer sig og ungerne ønsker at blive underholdt eller komme ud og rejse, men det er ikke sikkert pengepungen lige er til det ovenpå alle regningerne der er kommet efter sommerferien, så hvad gør man så?

Hvis du vil gøre dig selv og din familie glade med en ferie, så man kan gå vintertiden i møde med lidt d – vitaminer fra solen og et humør der er i top så lad os hjælpe dig med et lån til tage på ferie for.

I vores oversigt over firmaer hvor du kan låne penge vil du kunne muligheden for at låne fra 500,- og helt op til 300.000,- så det er muligt at komme på ferie hvad enten du vil til Taastrup eller Thailand.

Du tror måske det er umuligt at låne penge til at holde ferie for, da bankerne finder dette uansvarligt at tage et lån for, men sådan er det ikke med vores samarbejdspartnere, de giver gerne et lån uanset om du skal låne til at købe bil, rejse eller bare betale regninger.

Det er meget simple krav der er for at låne penge gennem vores partnere, det kræver blot at du som minimum er fyldt 20 år, bor i Danmark, kan dokumentere din indkomst og at du ikke står registreret i RKI.
Opfylder du disse krav er der ingen ben i at låne penge hos dem, dog er der forskellige krav fra udbyder til udbyder og hvilken størrelse beløbet er du ønsker at låne, men alt dette kan du se på deres hjemmesider som vi linker direkte til.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *