Lån penge til rejsen

Med udsigt til en kedelig og regnfuld sommer i det danske land kan det være meget fristende at pakke sin kuffert og hoppe på det nærmeste charterfly sydpå
Og med priser tur/retur for kun et par tusinde er der også mange der benytter sig af det, men desværre er der mange der glemmer at lommepengene hurtigt kan løbe op i meget højere beløb.

Hvis du selv står i situationen og vil af sted på ferie, men lige mangler lidt til lommepenge eller til de kedelige regninger der venter når du kommer hjem kan vi hjælpe dig med et godt lån her.
På Lanpenge.dk finder alt i låneudbydere på nettet uanset om du ønsker et lån på 500 eller 300.000 kr.
Vi tilbyder forbrugslån, privatlån og almindelige lån som også kendes som blankolån.
Skal du bruge pengene hurtigt kan vi glæde dig med at det fra ansøgning til du har pengene på kontoen, kun tager 3 bankdage hvis du ansøger inden for normal åbningstid.

Hvis du skal låne penge til din ferie eller de almindelige udgifter i perioden du er væk, vil anbefale dig at du ansøger hos D:E:R eller L’easy, hvor du hos begge kan få et lån op til 25.000 kr.
Begge firmaer har hurtig udbetaling og er nemmere at blive godkendt hos end mange af de andre firmaer du finder her på siden.
Hvis du får et afslag på dit lån kan du blot søge hos nogle af de andre eller gøre som mange andre og ansøge hos dem alle og så bagefter vælge blandt de godkendte hvor du ønsker at få dit lån.

Share

  2 comments for “Lån penge til rejsen

  1. 21. juli 2011 at 08:46

    jeg har brog for ferie

  2. Sheba
    21. oktober 2011 at 00:03

    jeg har brug for ferie
    +1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *