Lån

Lån penge

få pengene udbetalt på få timer*

Klik her for Lån

Klik på knappen og du vil blive henvist til de muligheder der er for lån i dag.

 

 

Lån penge til lige hvad du vil!

Alle vores samarbejdspartnere er utroligt fleksible når det kommer til hvad du vil bruge dit lån til, her bliver der ikke stillet spørgsmål til hvad pengene skal gå til og der bliver ikke givet gode råd om hvad dur bør gøre med de penge du låner.
Kort sagt er låneudbyderne du finder her utroligt flinke og kræver faktisk kun at du overholder den aftale du indgår med dem når du låner penge af dem.
Skulle du have et ønske om at indfri gamle lån eller anden gæld, når du ansøger om et nyt lån hos en af vore mange partnere, er de også meget behjælpelige med dette og kan rådgive og hjælpe dig gennem denne proces. I flere af låneansøgningerne vil du faktisk kunne udfylde et felt, angående at afbetale gamle lån og gæld af, så det er altid lige til og utroligt nemt, når du ansøger om lån her hos os.

 

Se UngdomsLån

 

Er du under 25 år kan det godt være svært at finde et sted de er interesserede i at låne dig penge, derfor har vi gennemsøgt hele lånemarkedet og fundet alle de låneudbydere der tilbyder lån til folk under 25 år, dog skal man altid være fyldt min. 18 år for at kunne låne penge her.

Hvem kan låne penge?

Desværre er det ikke alle der kan låne penge eller få et kreditkort, men kravene er meget enkle og lige til.

  • Du skal være fyldt minimum 18 år**
  • Du skal være bosat i Danmark, på Grønland eller på Færøerne**
  • Du skal kunne dokumentere din indtægt**
  • Du må IKKE være registreret i RKI eller Debitorregisteret

Disse 4 regler er det vi kalder grundreglerne for at ansøge om forbrugslån eller kreditkort her hos os og du vil møde dem 99 % af de steder du ansøger om at låne penge hos.

Skulle du være på pension eller overførselsindkomst er dette ikke en hindring for at låne penge.
Det kræver nemlig ikke et fast arbejde for at kunne låne penge her hos os, du skal blot have en indkomst og kunne dokumenterer denne indkomst og da pension eller overførselsindkomst tæller som normal indkomst, vil dette blive godkendt som et normalt job.

 

Gode råd før du låner penge!

Find det lånebeløb du har behov for og lån aldrig mere end højst nødvendigt, da pengene skal betales tilbage.
Sammenlign de forskellige renter og omkostninger, kig efter ÅOP når du sammenligner, da ÅOP er en faktor der fortæller dig præcis hvad det koster at låne penge, her er der taget højde for renter, stiftelsesomkostninger, etableringsgebyr og lignende.
Kig efter løbetiden på det lån du ønsker da nogle tilbyder helt op til 12 år og andre kun 1 måned, det kan derfor også snyde med ÅOP da den vil være lavere jo længere tid du strækker dit lån over.
Sørg altid for at overholde din aftale med låneudbyder, da de ikke giver den store frist til at udskyde din betaling på dit lån.

 

*for at kunne få godkendt din ansøgning samme dag, skal du ansøge inden for normal åbningstid. Ikke alle låneudbydere tilbyder lån udbetalt samme dag.

 

**Disse krav til ansøger for at låne penge i enten form af forbrugslån eller kreditkort, varierer fra låneudbyder til låneudbyder.

 

Bemærk!
Lanpenge.dk er en sammenligningsside der henviser til diverse online låneudbydere og er IKKE et pengeinstitut hvorfra du kan ansøge om lån af penge, Vi sammenarbejder med flere mediebureauer og får godtgørelse for at henvise til visse låneudbydere!

Share