Lån dig ud af krisen.

Flere af landets bankdirektører opfordrer deres kunder til at låne penge og bruge dem på deres almindelige hverdagsforbrug, da de mener dette vil kunne sætte skub i den danske økonomi.
De udtaler at mange danske familier har masser af luft i økonomien til at tage et forbrugslån og leve livet lidt som inden krisen indtraf.
Lån penge er bare ikke det der falder de fleste ind som en mulighed til at redde deres økonomiske situation, men der er faktisk en ide i at alle låner penge og derved sætter lidt skub i tingene.
Problemet med at vi alle tager et forbrugslån og lever festligt videre, ligger i at de penge vi låner jo en dag skal betales tilbage, så spørgsmålet der ligger tilbage er om det ikke bare er at tisse i bukserne at optage et forbrugslån?

Skulle alt sammen gå godt og alle blev godkendt til et lån ville det selvfølgelig skabe flere arbejdspladser i Danmark, specielt Byggebranchen, detailhandelen og restarationsbranchen ville få mere at lave, men så længe vi låner penge af “os selv” og bruger dem på produkter lavet i asien, vil vi på sigt bare sende alle de penge vi har lånt ud af Danmark og ramme os selv med en ny krise om få år.

Hvad mener du om at låne sig ud af krisen, ville du tage et forbrugslån for at hjælpe
den danske økonomi?

Share

  1 comment for “Lån dig ud af krisen.

  1. Lån
    13. oktober 2011 at 11:05

    Det er en interessant udmelding og på et teoretisk plan, er det nok korrekt. Problemet er netop at man ikke kan få alle til at optage et forbrugslån og så er spørgsmålet, hvad effekten vil blive?

    Tror langt hen ad vejen, du har ret i at det vil være ligesom at tisse i bukserne. Kun godt på kort sigt.

    Men hvis bankdirektørerne endelig anbefaler at lave lån, så kræver det vel også, at de kommer lånerne imøde med lidt mildere krav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *