Forbrugslån

Find dit forbrugslån her og spar dyrebar tid på at snakke med rådgivere i din lokale bank – Her har vi samlet alle online forbrugslån under samme tag.

forbrugslån shoopingEt forbrugslån er en lånetype der henvender sig til personer som ønsker et nemt og hurtigt lån, ofte i forbindelse med køb af hårde hvidevarer, elektronik eller blot dagligvarer.
Forbrugslån slog for alvor igennem i Danmark for et par årtier siden, hvor lånefirmaer henvendte sig til kunderne ude i butikkerne og derved gav kunderne mulighed for at få af vide om de kunne blive godkendt til et forbrugslån på stående fod, så de kunne fortsætte deres indkøb og dermed fylde kurven helt op, eller blot få det tv eller den vaskemaskine de havde snakket om så længe.
Tingene har ændret sig en smule siden da og man kan nu også ansøge om forbrugslån pr. telefon og over internettet, hvilket betyder af man så i stedet for at skulle købe varer i det enkelte varehus nu kan få lånet udbetalt i rede kontanter og faktisk herefter har frit slag til hvad man ønsker at bruge pengene på.

Ordet Forbrugslån er en sammensætning af ordene lån og forbrug og giver kort fortalt låntager en beskrivelse af hvad de kan benytte deres lån til, men forbrugslån har også mange andre navne som man tidligere brugte såsom: blankolån, privatlån og kontantlån.

Når man ansøger om et forbrugslån skal man ikke stille med pant eller anden form for sikkerhed, hvilket gør forbrugslån til den mest anvendte lånetype, men også den mest risikofyldte for udlånsvirksomhederne.
Og netop pga. denne store risiko ved at låne ud til personer der ikke stiller med pant, pålægger låneudbyderne ofte ret store renter på lånet, da de har en enorm mængde penge de afskriver på forhånd, ved at folk ikke betaler tilbage. Så hvis man er af den type der overholder sine forpligtelser i form af lånstiftelse, er man faktisk med til at betale for alle dem der ikke kan betale tilbage, hvilket er ret ærgerligt da renten kunne have været MEGET lavere.
Man kan se på det som at handle med aktier, hvis der er stor gevinst (heri renterne) er risikoen også stor.

Klik her for Lån
Pas på med forbrugslån
forbrugslån pengeHvis du på forhånd ved du vil have svært ved at afrage det forbrugslån du ønsker eller du blot ansøger om lånet fordi du har tænkt dig at ”lappe huller” i din økonomi, så lad være.
Flere og flere ryger i en ond gældsspiral fordi de stifter nye låne for at kunne afdrage på de gamle og dette er bestemt ikke vejen frem. I stedet kan vi anbefale at du får lavet dig et meget nøjagtigt budget og ser på rådighedsbeløbet, for så herefter at se på hvor meget du vil kunne afdrage på et forbrugslån og derved får du beløbet som du maksimum bør ansøge om at låne.

Forbrugslån og RKI
Går du og leger med tanken om at låne penge til at betale dig ud af RKI eller Debitorregisteret, kan du lige så godt lade være. Der findes absolut ingen typer almindelige forbrugslån der låner penge ud til folk der er registreret i RKI eller lignende. Hvis du ønsker at låne penge og står i RKI, skal du have personlig henvendelse og højst sandsynligt også have mulighed for at kunne stille sikkerhed for dit lån, typisk i form af bolig, bil eller båd.

Hvis du derimod blot ønsker at komme ud af RKI er det faktisk nemmere end mange tror.
Er du registreret i RKI er det fordi der er en virksomhed eller instans der har søgt om at hensætte dig heri, typisk fordi de har et uafklaret økonomisk anliggende med dig.
Du kan kontakte RKI, som i dag er ejet af Experian og herigennem få af vide hvem der har søgt om at få dig registreret. Når du ved hvem det er, skal du kontakte dem og se om du kan få lavet en afdragsordning. Hvis du har en afdragsordning, skal de slette dig igen, da du ikke kan være registreret hvis du har en ordning om at afvikle din gæld. Du skal blot huske at være opmærksom på at du bliver slettet og endda måske huske dem på at de skal slette dig. Experian kan intet gøre i dette anliggende, så nytter intet at kontakte dem om en eventuel sletning, de er blot et mellemled der gør det nemt for firmaer at tjekke op på deres potentielle kunder.

Vi håber du nu har fået et bedre indblik i forbrugslån og hvad det står for, ellers er du meget velkommen til at stille spørgsmål i bloggen hvor vi og andre besøgende på siden kan være behjælpelige med at besvarer dine spørgsmål om forbrugslån og andre ting der omhandler økonomi og finans.

Share