Farlige julelån

Julen står for døren, gaveønskerne hober sig op og pengepungen er blevet et bo for møl – bør du låne penge til gaverne? Og hvad skal du vælge af lån?

 
farlige julelånPga. finanskrisen og den ekstremt hårde konkurrence på salg af diverse julegaver har butikkerne i år valgt at starte deres Januar udsalg allerede inden jul.

Dette kommer den almene forbruger til gode og de behøver nu ikke skal vente til Januar med at finde de gode tilbud, men dette er den rene gift for butikkerne selv og kan komme til at koste dem mange penge i den sidste ende, da de går glip af normalprisen som de normalt for hjem for deres varer op til jul.

Os almene forbruger vil nu blive mødt af tusindvis af udsalgsskilte i butikkerne når vi går en tur gennem strøget her i december og det kan være utroligt fristende at slå til og købe større og bedre julegaver end man egentlig havde budgetteret med, da alt nu er billigere, men hvad hjælper det når man ikke har råd.

Jule lån, forbrugslån og afdragsfri kredit er ligeledes skilte du vil møde i butikkerne denne vinter da butikkerne vil gøre hvad som helst for at få dig til at bruge flere penge også penge du ikke har, men bør du tage et lån i butikken?

Erfaring fra vores læsere siger at det ikke kan betale sig at tage et lån i butikken, da du kun har den ene mulighed får at låne penge og ikke kan sammenligne med andre tilbud eller få en snak med din bank.

Hvis du ser noget godt i butikken kan vi anbefale at gå hjem og undersøge alle dine muligheder for at få et lån på nettet i stedet, da det er meget nemmere og oftest også det billigste sted at låne penge.Her kan du låne penge

Her på Lanpenge finder du en god oversigt over mulige låneudbydere hvor du nemt kan sammenligne hvad det egentlig koster at låne pengene uden du skal føle dig stresset eller presset til at tage netop det forbrugslån som butikken tilbyder.

Her kan du også ansøge om et lån hos samtlige udbydere og derefter selv vælge den billigste du vil have et lån hos, det er nemlig 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om lån penge her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *