Budgetskema

Få nemt og hurtigt styr over din økonomi før du ansøger om et lån, så kan du nemmere se dit rådighedsbeløb og derved hvilken størrelse lån din økonomi kan bære.

DOWNLOAD BUDGETSKEMA

Inden du ansøger om et lån, er det en god ide finde ud af hvad din økonomi egentlig kan afdrage på lånet hver måned, så du ikke ender med at overbelåne dig selv.

Mange af vores besøgende gennem tiderne har skrevet til os og spurgt om hjælp, til at få styr på deres økonomi og hjælp til at få et nyt lån, så de kunne komme ud af den onde gældspiral de var havnet i. Desværre kan det være svært at få et nyt lån som f.eks. et forbrugslån og når du først er havnet i den onde gældsspiral der ofte føre til en registrering i RKI er der ikke meget hjælp at hente.

Da vi ikke har resurser til at hjælpe folk der er kommet galt af sted med deres lån, har vi nu i stedet prøve at lære af situationen og vil i stedet hjælpe folk med ikke at overbelåne deres egen økonomi.

Du kan derfor gratis downloade dette budgetskema der er bygget således du blot behøver indtaste de tomme felter, hvorefter det så vil lade dig vide hvad dit rådighedsbeløb er og derved vil du nemmere kunne se hvor stort et beløb du kan afdrage af på et lån hver måned.

Det er tit nemmere at se hvor stort et beløb du har råd til at låne hvis du på forhånd ved hvor mange penge du har til at afdrage.

Vi har altid prøvet at fortælle vores besøgende at de ikke skal låne flere penge end de har råd til, for en eller anden dag skal lånet betales tilbage, men desværre sker det for tit at låneudbyderne udsteder forbrugslån der er større end hvad ansøgers økonomi egentlig kan bære.

Så vores anbefaling til dig er at udfylde skemaet og så derefter gå på jagt efter det forbrugslån der passer til din økonomi.

Et par gode tommelfingerregler er:

  • Lån aldrig mere end du har råd til
  • Tag ikke et forbrugslån for at betale andre lån ud
  • Undersøg markedet før du låner
  • Ansøg flere steder og vælg derefter den billigste
  • Overhold altid dine afdrag på et lån
Share